Menu

Design work

A fine selection of projects I work(ed) on

Show me

All projects

project Bluzone
01/10
Branding ⋅ Design ⋅ Print ⋅ Photography

The Bluzone

The Bluzone is niet zomaar een plek waar je gezond en lekker kunt eten. Zij bieden je binnen enkele minuten biologische gerechten en sappen die geïnspireerd zijn op de blauwe zones in de wereld.

Take a look
2017
project Agro Energy
02/10
Branding ⋅ Design

Agro Energy

Energiezaken altijd binnen handbereik, altijd en overal toegang tot het handelsplatform, een overzicht van financiële resultaten en actuele markt- en trendinformatie voor tuinders.

Take a look
2017
project Utrechtse Sportkrant
03/10
Branding ⋅ DESIGN ⋅ Print

Utrechtse sportkrant

Zij brengen sportnieuws en schrijven kwaliteitsverhalen over bekende en onbekende sporten, verenigingen, vrijwilligers, sporthistorie en sportbeleid.

Take a look
2017
project Urban Workers
04/10
Branding ⋅ Design ⋅ Animation

Urban Workers

Urban Workers helpt je met het vinden van de beste, leukste en meest originele flexplekken, waar je ook nog eens andere UrbanWorkers kunt ontmoeten.

Take a look
2016
project Eneco
05/10
BRANDING ⋅ DESIGN

Eneco

Redesign van Eneco Online. Voor consumenten, MKB, Zakelijk en Corporate. Wat we maken is echt Eneco. We maken energie en duurzaam tastbaar met voorbeelden die je begrijpt.

Take a look
2015
project Elitefit
06/10
Branding ⋅ Design ⋅ UX ⋅ APP ⋅ Print

Elitefit

EliteFit Nederland opent medio 2018 haar deuren in Utrecht wat een revolutie zal brengen in de huidige fitnessmarkt van slechte begeleiding, gratis badslippers, slapende leden, loze beloftes en geen resultaat.

Take a look
2017
project Douwe Egberts
07/10
Design ⋅ Photography

Douwe egberts

En dan is er koffie, Douwe Egberts koffie, lekkere koffie. In Samenwerking met Valtech maakte ik een redesign. Bekijk alle Douwe Egberts producten, spaarprogramma’s, de historie en meer!

Take a look
2015
project Gazelle
08/10
Branding ⋅ Design

Gazelle

Vakmanschap in elektrische fietsen, trekkingfietsen en stoere stadsfietsen. Voor Gazelle maakte ik een redesign van Gazelle.nl. Met als doel het verbeteren van de conversie, usability en 'nieuw' gevoel van .nl site.

Take a look
2014
project Inesta
09/10
Branding ⋅ UX ⋅ Design

Inesta

Bij Inesta ontwikkelen ze webapplicaties op maat. Al jaren lang zijn zij een technische partner in het bouwen van uiteenlopende webapplicaties. Voor Inesta heb ik de huisstijl een frisse update gegeven!

Take a look
2017
project PourTous
10/10
BRANDING ⋅ DESIGN ⋅ Photography ⋅ Front-end

Pourtous

Bij Pourtous kunt je terecht voor elke schoonheidsbehandeling. Ervaren specialisten, de nieuwste apparatuur en alles voor de huid! Voor Pourtous maakte ik een huisstijl ‘make-over’.

Take a look
2015