Menu

Design work

A fine selection of projects I work(ed) on

Show me

All projects

project ABN AMRO
01/13
Design ⋅ Photography ⋅ Animation

ABN AMRO

Voor ABN AMRO was ik verantwoordelijk voor het ontwerpen en (door)ontwikkelen van beeldmateriaal, mockups, webpagina’s, animaties, user journeys, social media uitingen en photoshoots in het team van betalen en verzekeren.

Take a look
project Tech data
02/13
Design

Tech Data

Connectatwork.eu is het platform met informatie over mobiel werken, en de daarbij behorende kwesties rond privacy en beveiliging. Focus ligt op de producten en diensten van Apple, Cisco en distributeur Tech Data.

Take a look
project Broadway
03/13
Branding ⋅ Design ⋅ Photography

Broadway

Bij Broadway combineren wij de magische sfeer van de Utrechtse werfkelder met stoere luxe en de hoogste kwaliteit vlees en vis. Binnen in de werfkelders of buiten op het terras aan het water van de Oudegracht: Broadway is the place to be.

Take a look
project All your BI
04/13
Branding ⋅ Design

All Your BI

Noem ons een 'Data club', 'Business Intelligence bureau' of een stelletje Nerds. We zijn het allemaal. Wij vinden niks gaver dan het "wow" effect van rake analyses in vette Power BI dashboards.

Take a look
project Bluzone
05/13
Branding ⋅ Design ⋅ Print ⋅ Photography

The Bluzone

The Bluzone is niet zomaar een plek waar je gezond en lekker kunt eten. Zij bieden je binnen enkele minuten biologische gerechten en sappen die geïnspireerd zijn op de blauwe zones in de wereld.

Take a look
project Agro Energy
06/13
Branding ⋅ Design

Agro Energy

Energiezaken altijd binnen handbereik, altijd en overal toegang tot het handelsplatform, een overzicht van financiële resultaten en actuele markt- en trendinformatie voor tuinders.

Take a look
project Utrechtse Sportkrant
07/13
Branding ⋅ DESIGN ⋅ Print

Utrechtse sportkrant

Zij brengen sportnieuws en schrijven kwaliteitsverhalen over bekende en onbekende sporten, verenigingen, vrijwilligers, sporthistorie en sportbeleid.

Take a look
project Urban Workers
08/13
Branding ⋅ Design ⋅ Animation

Urban Workers

Urban Workers helpt je met het vinden van de beste, leukste en meest originele flexplekken, waar je ook nog eens andere UrbanWorkers kunt ontmoeten.

Take a look
project Eneco
09/13
BRANDING ⋅ DESIGN

Eneco

Redesign van Eneco Online. Voor consumenten, MKB, Zakelijk en Corporate. Wat we maken is echt Eneco. We maken energie en duurzaam tastbaar met voorbeelden die je begrijpt.

Take a look
project Douwe Egberts
10/13
Design ⋅ Photography

Douwe egberts

En dan is er koffie, Douwe Egberts koffie, lekkere koffie. In Samenwerking met Valtech maakte ik een redesign. Bekijk alle Douwe Egberts producten, spaarprogramma’s, de historie en meer!

Take a look
project Gazelle
11/13
Branding ⋅ Design

Gazelle

Vakmanschap in elektrische fietsen, trekkingfietsen en stoere stadsfietsen. Voor Gazelle maakte ik een redesign van Gazelle.nl. Met als doel het verbeteren van de conversie, usability en 'nieuw' gevoel van .nl site.

Take a look
project Inesta
12/13
Branding ⋅ UX ⋅ Design

Inesta

Bij Inesta ontwikkelen ze webapplicaties op maat. Al jaren lang zijn zij een technische partner in het bouwen van uiteenlopende webapplicaties. Voor Inesta heb ik de huisstijl een frisse update gegeven!

Take a look
project PourTous
13/13
BRANDING ⋅ DESIGN ⋅ Photography ⋅ Front-end

Pourtous

Bij Pourtous kunt je terecht voor elke schoonheidsbehandeling. Ervaren specialisten, de nieuwste apparatuur en alles voor de huid! Voor Pourtous maakte ik een huisstijl ‘make-over’.

Take a look